Et nyt år og en ny tid i sigte …

Man må sige år 2015 var noget af en rutsjebane-tur for vores vedkommende. Tingene gik ikke lige som vi havde forestillet os – desværre. Kan kun håbe og tro på at år 2016 bliver vores år. Vi har lidt planer, som vi håber bliver en realitet. Vi har lidt i tankerne om at sælge ejendommen?! Og så flytte i et byhus. Men, men, men, det er kun ved tankerne endnu – der er så meget andet, der lige spøger pt. som vi lige skal have styr på. Men er sikker på det hele nok skal blive godt igen. Uanset hvad, så pynter det på huset at de sidste detaljer bliver fixet til fremtidig fremvisning. Det er jo win-win.

Julen fejrede vi først med julefrokost i Rakkeby hos AG og FP, hvor Annegretes søn og svigerdatter også kom og spiste med. Inden vi drog af sted var vi også vej af kirkegården – så er det først rigtig jul, når vi har været derude med en lille julebuket. Selve juleaften var vi i Elling på Farmen hos farmor og farfar. Aftenen forløb stille og roligt og pigerne fik simpelthen så mange julegaver!

Nytåret fejrede vi (traditionen tro) med gamle venner oppe i Børglum. I og med vi skulle sove der oppe, så havde vi fået lov til at tage Keld og Finn med, som så kunne leje med deres hundehvalp (Huxi, som er på alder med Keld). Alt forløb stille og roligt, som det nu gør med mindre børn omkring os.

Og så havde der endda været nogle oppe og lave ballade på gården nytårsnat?! Konfetti var blevet spredt, og ting var flyttet rundt på og et flot juletræ i flagstangen. he he. Ork, som vi grinede, da vi kom hjem.

Og nytårsfortsættet må vist blive: SKRIVE NOGET MERE HER PÅ BLOGGEN!? Ja, det tror vi nok, at vi vil love!

Leave a Reply

Skriv et svar