Et lidt skuffende teammøde og græskarmænd!

Ungerne fik lov til at tegne deres egne græskarmænd op – og mor her skær dem ud – selvfølgelig! De blev rigtig fine og ungerne synes det var rigtig skægt selv at tegne og rykke indholdet ud af græskarene. Skøn eftermiddag.

I morges mødte jeg ind til teammøde i Aalborg. Der var både kaffe og rundstykker – men hvor var teamet? Vi mødte 2 op – to mere kom dog senere (De havde glemt mødet). Vi er altså 10 på teamet – så synes altså det er dårlig stil. NÅ, men vi fik snakket tingene igennem og fik lavet vagtplan for de næste 3 måneder. Bare skønt! Jul og nytår slap jeg for i år! Spørg lige om jeg er glad. Ja, det kan godt svare sig at troppe op til de teammøder – vi havde jo førstevalg!

John kom tidligere hjem i dag – helt uventet – men rigtig skønt. Vi lavede tidlig aftensmad og hyggede ellers med leg og vilde lege i stuen med ungerne. De skulle desværre tidligt i seng da de har været sent oppe to dage i træk og det desværre har kunne mærkes på Lotus’ humør. Håber hun får en god nats søvn i nat og er klar til en god dag i legestuen og weekend efterfølgende.

Leave a Reply

Skriv et svar