Et lægebesøg overstået…

Gik og frygtede mit lægebesøg i dag. Desværre.. eller heldigvis (hvordan man nu ser på det) så fandt de ikke noget. Så skal tilbage til egen læge og så videre derfra igen. Ja, det er nu ikke sådan en stor hemmelig hvad det var jeg var til lægen med. Men, det er lidt små-pinligt. Jeg skulle have en kikkertundersøgelse i tarmen. Lægen kunne ikke finde årsagen til mine voldsomme blødninger, så nu skal jeg til nogle andre undersøgelser. Han kunne godt se jeg havde blødt, men kunne ikke se hvor det kom fra. Efter lægebesøget tog John og jeg på kaffebar. Jeg var noget groggy efter undersøgelsen, så det gjorde godt med en god kaffe og et stykke Cheesecake. Nøj, det var godt. Tror også John er blevet lidt mere frisk på den der ide med kaffebar. Det var i hvert fald ham selv, der foreslog vi skulle derind. Derefter tog vi lige et smut ned igennem gågaden. Der var dog ikke noget, vi skulle have. Vi kiggede bare og nød solen. Vi kørte derefter til Brønderslev efter svinefoder til grisene og rundede lige ynglings-genbrugen derinde. Jeg fandt en fin trøje, jeg bare ikke kunne leve uden. 29 kr. Jo, jo, det kunne jeg lige klare!

Da vi kom hjem prøvede jeg at få nogle timers søvn. Dog uden held. Men, det kvikkede mig lidt op at ‘ninnen’, Mette, inviterede på kaffe og muffins. Vi fik lige en timers sludderi og så måtte jeg af sted efter ungerne.
John har fået sat vinduer i garagen. Det pyntede godt nok. Vi fik også fixet legehus-døren for ungerne. Døren kunne ikke rigtig åbne og lukke. Så nu er det lavet og vi fik (som tak) kaffe (vand) og kage (plastikmad) inde i legehuset. Vi kunne lige være der alle mand. he he.

Leave a Reply

Skriv et svar