Er stolt af manden min…

Er virkelig så stolt af John. Han tog til træning med Henning alene i dag med hjælp fra HC og det gik bare SÅ godt. Ja, jeg sidder og tænker tilbage på da vi mødte hinanden – der var John meget bange og skræmt over heste og se ham så i dag?!? Ja, jeg er stolt og glad for vi nu har en fælles interesse og noget ungerne også kan være med i.

Jeg kom hjem fra job kl. 9 og koblede med det samme traileren på. John havde i forvejen sat traileren ud og gjort den klar. Henning var friseret og havde fået dækken på. Alt var klappet og klart. Huset skinnede og ungerne var i hopla og klar til at komme op til AG og FP. Behøver jeg sige jeg var noget paf, da jeg kom hjem. Men dejligt overrasket. Skøn, skøn mand jeg har mig der. Det kan i hvert fald godt komme over ham – en gang imellem. Ha ha.
HC og John kørte mod træningen og jeg hoppede under dynen sammen med Finn og vi sov indtil de kom hjem igen. Desværre kom John og HC ikke i avisen, da de kom lidt senere end de andre. Det var ærgerligt. Børglum-folkene fik deres “skræmmedåser” (Sodavandsdåser på et torv, der virkelig larmer) fotograferet. Jo jo, fint skal det være smiley John var meget stolt, da han kom hjem. Han havde været oppe og køre selv i vognen. Jeg glæder mig til at komme med næste weekend og vil lige slutte af med at takke HC for han gad at tage med og tak til fruen for at lade ham udlåne sådan en hel dag.

Leave a Reply

Skriv et svar