En weekend i hundenes tegn…

Fredag tog Keld og jeg i sommerhus efter arbejdet. Gitte og Balto kom senere og vi tog sammen hen til festen på Strandgården. Det var en god og hyggelig aften. Ved midnatstid besluttede Gitte og jeg, at vi ville hjem og sove, så vi kunne være klar til dagen efter og vores vigtige konkurrencer. Gitte skulle op i Rally og jeg skulle op i C-lydighed.

Her sidder vi og får nerverne ned inden vi skal ind til Rundering og Feltsøg i Trekantskoven.

Jeg havde de vildeste nerver på og maven drillede! Ork så nervøs! Vi startede ud med morgenmad på Strandgården og så kørte vi i Trekantskoven ved Hou. her skulle de to første prøver finde sted! Jeg var især nervøs for Runderingen (Hvor Keld skal finde en figurant/mand i skoven og sætte sig foran ham og gø 6 gange). Det gik godt! Keld gøede på livet løs, selvom han lige skulle have to forsøg til at finde figuranten. Derefter var det feltsøg, hvor han skulle finde en genstand i et bestemt område. Det gjorde han til UG – DESVÆRRE tissede han i feltet! Det må man ikke, så det trak vældigt ned! Komisk!

Så var det tid til Lineføring og Stå-Sit-Dæk. Keld var meget ukoncentreret pga. det nye område ved Station i Hou og alle de folk, der stod og kiggede på. Jeg fik dog kontakt med ham og fik fjumret mig igennem øvelserne. Jeg var så nervøs at jeg tabte linen i lineføring og min aport genstand – det trak så også ned. Hele dagen døjede jeg med løs mave og slog det hen med at det var nervøsitet.

Så blev det tid til frokost på Strandgården og lidt hygge med mine holdkammerater. Efter frokosten stod den på Spring og Aport. Jeg var så sikker på Springet, men sørme om Keld ikke hoppede forbi! NEJ NEJ NEJ, det måtte ikke ske. Vi fik et forsøg til og han hoppede over og lavede tilbage-spring som han skulle. Ej, jeg kunne tude. Den var jeg så sikker på! Den kunne vi! Men ikke der. Jeg må have gjort et eller andet forkert i mit signal, der har forvirret ham. Apporten gik fint. Han sad pænt ved min side mens jeg kastede genstanden ud på banen – og da jeg sagde Aport – fløj han ud efter den og lige ind til mig og satte sig foran mig og afleverede den. SÅ flot! Og en af de øvelser jeg faktisk har været nervøs for, fordi han ikke plejer at kunne den!
Vi endte ud med 116 point. Nok til at rykke op og en placering i midten. ØV! Jeg må sige jeg var skuffet. Ikke på Keld, men på mig selv. Jeg var for nervøs og for spændt at jeg ødelagde det for mig selv. Men jeg har lært meget af den konkurrence. Utrolig meget. Keld var rigtig dygtig og gjorde jo bare hvad mor sagde han skulle – at hun så gjorde det forkert, er jo ikke hans skyld.

Desværre skulle jeg ikke med til Klubfesten om aftenen – jeg skulle i stedet med til Hosta´s julefrokost i Frederikshavn med John. Det var også ok, men jeg må indrømme jeg hellere ville have været med mine klubkammerater til fest! Vi skulle på restanrant Himmel-hav i Siloen i Frederikshavn. Helt oppe på 9. etage! Det var et flot sted og rigtig fint mad. Jeg fik presset mig og babybulen ned i mit julefrokost outfit og af sted det gik. Ved midnatstid gik det så galt. Maven brokkede sig og jeg måtte ud på det lille hus og så startede det ellers. Det kom den ene og den anden vej ud! Øv, for en aften. Vi måtte tage hjem og jeg lå hele søndag og mandag med omgangssyge. I går tirsdag kunne jeg endelig holde maden i mig igen. I dag er jeg på job, noget svækket men ok. Ulideligt at ligge derhjemme og glo.
Mandag skulle jeg have trænet mit eget F-hold sammen med Jeanette og Gitte, men var slået hjem og lå i sengen. Gitte var så sød at hun kom efter træningen med en pyllerpakke fra holdet samt Kelds resultater fra i lørdags. Der måtte jeg lige knibe en lille tåre. Det var så sødt af hende og holdet.

Leave a Reply

Skriv et svar