En tur på Egmont Højskolen…


Jeg var jo som sagt til samtale i går – helt i Odder – på Egmont Højskolen. Det gik godt, synes jeg selv. Jeg fik aftensmad dernede og oplevede den rigtige gode stemning, der er på sådan en højskole. Det er et job som nattevagt i et hjælperteam for en ung kvinde, der lider af en sjælden sygdom – Ondine syndrom. Hun skal overvåges når hun sover og have udstyr på om natten. Jeg håber meget jeg får jobbet. Hun virkede utrolig sød og ligetil. Hun får sin egen lejlighed i Aalborg – så det er jo pludselig ikke så langt væk. Det tog jo lidt over 2 timer at køre til Odder til samtale. he he. Men der skal jo være tjek på det hele, inden hun flytter for sig selv – så tog gerne den lange køretur. Nu kan jeg bare vendte spændt og håbe på jeg får jobbet. Vil så gerne igang med at lave noget og jobbet lyder bare rigtig godt.

Leave a Reply

Skriv et svar