En tur i Farm Fun…

Vi har været i Farm Fun hele dagen. Og sikke da en dejlig tur. Vi har jo fået familie-kort derop til pga. en handel vi lavede med noget seletøj derop til. Super byttehandel, hvis I spørger os. Elsker at være deroppe. Jeg vil ikke skrive så meget om dagen, men vise jer billeder deroppe fra. De beskriver dagen mere end ord.
Vi tog cyklerne rundt i parken. John og ungerne på én cykel og mor her på sin egen.Lotus og jeg prøver her den “sindssyge” rutsjebane i stakladen…Der var nok omkring 20 nyfødte små kid, som man bare kunne klappe og kæle for. Altså, hvor var de bare søde! Vi spiste frokost udenfor i det gode vejr. Ungerne var vilde med Slush-ice.Og der blev hoppet løs på hoppepudderne. Eller, det var nok mest Chili, der hoppede og Lotus prøvede bare at hænge i…Et lille sjovt billede af John og Lotus på hængebroen…Kom vist til at love Chili, at hun og Lotus nok skulle få lov til selv at få et marsvin. Tror måske godt vi kunne finde på at give hende to marsvin i fødselsdagsgave. Et til hver af ungerne. Det tror jeg de vil elske!
Smiiiil John, du er på!

Dagen blev sluttet af i haven med Pitabrød og is til dessert. AG og FP kom også lige forbi og fik lidt is med og en lille kold. Dejligt at se dem. Chili fik vist dem at hun har lært at cykle, helt selv. Hun var så stolt!

Leave a Reply

Skriv et svar