En tur i Aalborg Zoo og barnevognskøb

(U)-hyggelig fredag aften havde vi i fredags, hvor vi lavede Halloween-græskar alle mand. Det var bare smadder hyggeligt!Lørdag stod vi tidligt op og drønede til Klarup i Ønskebørn. Vi skulle ud og købe vores nye barnevogn. Valget er faldet på en Basson Nordic Lux med matchende pusletaske og lift med plasthjul-fælge (På billedet er det de gamle slags der er på – og de kan så nemt ruste, hvis man ikke lige får rengjort hjulene efter en gåtur). 6.000 kr. måtte vi slippe, men vi fik også en rigtig fin vogn i Jeans look. Jeg er så glad for den. Nu skal vi bare vente til en gang i februar, så får vi den hjem der.
Efter barnevognskøbet tog vi i Zoo. Johns gamle arbejde; Bygma, havde givet fribilletter til Zoo, som vi skulle have brugt inden jul. Vejret var jo lige til det og vi var jo alligevel i Aalborg-området. Vi havde en dejlig dag og fik lækker frokost i Zoo. Skøn dag med den lille familie!

Om eftermiddagen inviterede vores søde naboer os på en kold kop øl og en masse bytten sladder, som vi kalder det. hehe.

Søndag gik med rengørring af begge biler – VIRKELIG tiltrængt og pigerne og jeg slog to fluer med et smæk og fik handlet lidt sager i Føtex, nu hvor vi alligevel skulle op med bilen i vaskehallen deroppe. Smadder hyggeligt!

Leave a Reply

Skriv et svar