En ny skillevej?

Sad og snakkede i dag med en god, sand ven om hvad jeg mon skulle lave og hvordan det hele er imod os for tiden. Han gav mig nogle vise ord og gav mig blod på tanden for at følge dét jeg/vi egentlig drømmer om. Så ligenu sidder jeg og venter på et vigtigt opkald. Vil ikke helt ud med hvad det drejer sig om, for hvis det ikke kan lade sig gøre – Men… nu er der da gang i sagerne…

Hovsmeden ringede også i dag og sagde at han kom i dag. Panik, panik. Og så endda, hvor det passer aller dårligst. Typisk. Men med lidt hjælp fra en god nabo, så går det hele. Ungerne bliver passet mens smeden er her. Jeg kan ikke stå med to heste og to unger på én gang. Det ender i totalt kaos. Lotus går så glip af gymnastik i dag – og vi kan liiiige nå at få Chili afsted. Men det går jo nok det hele! Jeg fik da fejet hele stalden, flyttet hø på plads samt fejet hele maskinhallen, så der er rent og fint. – Skal også lige huske, at få hævet penge til hovsmeden….

Chili kom afsted i dag til børnehaven. Hun var frisk igen og meget rastløs – så afsted med hende. Jeg havde det også meget bedre efter en god nats søvn. Ved ikke lige hvad, det var, der ramte os. Jeg skulle have været til forældrerådsmøde – men måtte aflyse pga. sygdom, sygt barn og en mand, der ikke vidste hvornår han fik fri – andet end MEGET sent. Så det kunne slet ikke hænge sammen. Ærgeligt.

One thought on “En ny skillevej?

Leave a Reply

Skriv et svar