En ny hverdag..

Så skød vi januar igang. Jeg har haft ungerne hele sidste uge og skal have dem i næste også. John har haft dem her i weekenden ude hos mig og så var jeg ude af huset og i Frederikshavn. Det fungerede fint. Planen er dog at John har de ulige uger og jeg de lige uger. Men John skal lige på plads i lejligheden før han kan have ungerne på mere fast plan. I denne uge henter og bringer jeg ungerne og laver aftensmad og så kommer John her og spiser med os. I næste uge bytter vi og så spiser jeg oppe hos John og ungerne. Så får ungerne en blød overgang til næste måned, hvor vi voksne ikke skal ses i hverdagen.

Kan ikke huske om jeg har fået fortalt, at vi har fået rotter? Og nej det er ikke mig, der har fået rotter på loftet. Selvom man måske skulle tro det. Men pigerne har fået hver deres tamrotte. Rita og Jytte. Og de har selv købt bur og udstyr for deres lommepenge og julegave penge. De er nu meget søde sådan et par rotter. Der er dog mange, der synes de er vildt klamme. He He.

I sidste uge fik jeg ellers også en stor overraskelse på jobbet. Fik blomster på jobbet. En virkelig smuk buket, som jeg stadig nyder godt af herhjemme.smiley Elsker liljer – simpelthen. Det er og bliver min ynglingsblomst. Bliver så forkælet – hele tiden.

I fredags var der en masse at fejre, så blev inviteret på Fridas By Jensen i Frederikshavn. Det var bare en hyggelig aften. Det har generelt været en ren forkælelsesweekend. smiley

Lørdag aften var jeg lige hjemme og spise med John og ungerne og så kørte jeg Nordpå igen, efter aftensmaden, op til René. John og ungerne skulle til fødselsdag i dag (som dog blev aflyst pga. sygdom) – og de fik hentet lidt ting til lejligheden. Jeg var hjemme til eftermiddag og fik styr på soveværelset og kørt en hel bilfuld til genbrugen af tøj, skidt og sager, der havde gemt sig under sengene. Simpelthen en dejlig følelse at få ryddet op, lidt for lidt.
Derefter fik jeg handlet ind til ugen og klargjort ude hos hestene, sat et par vaske over og lagt tøj sammen. Aftensmaden fik jeg forberedt og så dukkede John og ungerne op. Nu sidder vi så her og hygger det sidste af aftenen med hver vores. Jeg regner med håret skal farves her senere og ellers ses noget serier. Det er ikke så tosset endda.

Leave a Reply

Skriv et svar