At vælge fra og til!

Det har været en god weekend sammen med dem derhjemme – mine unger, svigersønnen og bonusknægten. Vi har bare hygget os, grinet og haft det sjovt ❤️ Vi seks af os var en tur oppe hos mormor og morfar søndag til fødselsdag med lagkage og boller 🇩🇰 Bonusknægten skulle hjem til fødselsdag i familien, så han var allerede taget afsted lørdag igen.

Mindstemanden er altid i sit es, når han får lov at prøve morfars traktorer. Årh, hvor han hyggede sig.

I weekenden har vi også været ude og kigge på en ejendom – men desværre var placeringen ikke noget at råbe hurra for – så vi kigger videre. Det er altid godt lige at komme ud og kigge området inden man booker en fremvisning, synes jeg. Her var der både Jernbane og offentlig “virksomhed” lige i baghaven og en træls lang grusvej derud. Det blev bare for trælst.

Efter aftensmaden i går kørte jeg svigersønnen til bussen i Aalborg så han kunne komme hjem. De andre blev afleveret hos deres far på vejen derud. Da jeg kom hjem havde kæresten sørget for at gøre det rigtig hyggeligt – lidt serier på TVet og rødvin i glasset, så fås det næsten ikke bedre så en søndag aften ❤️

Trods en masse modgang det sidste års tid, har vi nu valgt at se lyst og positivt på det hele. Ikke at det har været nemt – slet ikke, men vil ikke “hænge vores snavsede vasketøj” op her – men bare lige skrive kort om vores valg den sidste tid. Vi har valgt at se de mennesker til, der ønsker os i deres liv og omvendt ❤️ Det gør en meget mere glad at være omgivet med mennesker der virkelig ønsker en i sit liv. Ud med alt det negativitet, drama, had og fremmedgørelse. Det er ikke godt for nogen – voksne eller børn. Jeg sætter personligt i hvert fald ikke mine ben et sted, hvor jeg og min familie ikke er velkommen mere! Og jeg bakker min kæreste op i hans valg, 110%. Så er det blod hellere ikke tykkere.

Leave a Reply

Skriv et svar