En god weekend af slagsen…

Det har nok været den bedste og længste weekend, længe. Den startede jo allerede fra fredag og til i dag. Skønt, skønt. Skal først på job i morgen jo. Fredagen gik med dejlig middag i Allerup hos Heidi og Brian samt resten af forældrerådet og dagplejerne i byen. Og hold nu op, hvor var det noget god mad vi fik! Det var virkelig en hyggelig aften og jeg tror godt vi kan love det bliver fast tradition hvert år – i hvert fald hvis det står til os og vores dagplejer. De var helt vilde! Ungerne blev afleveret hos Lasse og Mette inden vi drønede mod Allerup. Vi fik lige en kop kaffe og en sludder for en sladder i nr. 49 og så var vi af sted igen. Vi kom sent hjem og ungerne sov jo hos naboerne. Herligt. Vi skulle dog tidligt op, da der var Pizzaspring i hallen kl. 9 og John havde en aftale med hans kammerat, Bjarne. De skulle lave Fiaten sammen. Jeg hentede Morten, Chili og Lotus og vi tog til gymnastik. Merle og Mette kom senere og joinede os. Det var nogle hyggelige timer og jeg tror Chili og Morten hyggede sig. Lotus blev træt og gik kold under bordet på et par jakker. Sødt.
Lidt over middag tog vi hjem og fik noget hurtigt at spise og så var ungerne og jeg på farten igen. Vi tog over og hjalp Birthe og Svend Aage med computeren og ellers fik vi en god sludder for en sladder. God eftermiddag! Og så lige en god bonus! Jeg har fået deres kondicykel. Regner med John henter den hjem i aften. Den er så god som ny – så jeg glæder mig bare til at pøle derud af på den. Regner med den skal stå oppe på det tomme børneværelse – der står den jo ikke i vejen og så kan jeg i ro og mag cykle deroppe med noget god musik i ørerne. Win win!

Aftenen gik med Pizza og snold samt hygge med ungerne. Jeg skulle jo videre. Jeg havde en aftale med min veninde, Michala. Vi skulle ind og se klassefesten. Vi mødtes på Visa ved en 19.30-tiden og nød en god Greenland Coffee. Num num! Elsker at være på Visa – det er virkelig blevet mit favoritsted. Og så gør det jo heller ikke noget at selskabet og stemningen også var i top.
Filmen var SÅ skæg. Aldrig har jeg grinet så meget over en film. Jamen jeg sidder helt og griner nu, ved at tænke tilbage på filmen. tsk tsk. Se den! Hvis I ikke allerede har set den!

Søndag gik med hestetræning – som de fleste af vores søndage gør. Det gik bare fint med Henning. Han gør jo hvad hans mor siger. thi hi. Så traileren var ikke noget problem – bare mor var med. Selve træningen var lige til UG! Jeg var oppe og styre ham i vognen! HOLD DA OP! Mit hjerte sad helt oppe i halsen. Men blev hurtigt rolig og det gik jo bare godt. SUPER OPLEVELSE. Jeg sad og fik helt tåre i øjnene over min lille dreng – der er blevet så dygtig. Bagefter kom vi hjem til Morfar og Annegrete, der havde passet ungerne imens vi havde været til træning. De bød på kaffe og æblekage og min søde Faster Alice og Erling kom også forbi. Så kunne eftermiddagen heller ikke blive bedre! Det var bare perfekt timing! Dejligt at se dem igen.

I dag har jeg jo også fri og nyder min fridag – alene. Jeg skal ud og handle madplan og nok også lige en smut i genbrugen. Det kunne jo være der var kommet noget nyt og spændende. Ellers… ikke en pind. Har to dagvagter foran mig – så jeg nyder altså min fridag i dag.
Jeg sidder lige pt. og venter på posten. Jeg har bestilt mine elskede D3-vitaminer samt nogle GreenTea-kapsler på nettet, som jeg er noget spændt på at komme i gang med. KOM NUUUU POSTMAND!

Leave a Reply

Skriv et svar