En fuldt ud udnyttet vinterferie!

Så er vinterferien forbi – og hvilken ferie!! Det har bare været en dejlig en af slagsen og veludnyttet ferie – med en masse skønne aktiviteter.
De første par dage, hyggede vi bare derhjemme med at bage og bare være sammen. Fastelavnsboller og pølsehorn blev bagt til den helt store guldmedalje. Ungerne var søde til at hjælpe til og også til at smage til bagefter. haha… Vi fik også besøgt vores årlige tur i Hoppeland, ved HopHans. Han stiller hvert år et hav af hoppeborge op i hallen i Hjallerup. Det er altid et hit, og man møder altid nogle man kender derinde. Så vi havde en dejlig og lang dag i hallen med madpakker og hygge.
Om tirsdagen fik Chili sin gips af – til stor glæde for hende, ikke mindst! Og bagefter turen hos lægehuset, drønede vi alle mand op til Rakkeby med Phoenix, som AG og FP skulle passe mens vi tog i biffen. Vi skulle ind og se Coco. En Disney/Pixar film. Ok film. Lidt sørgelig og ikke så sjov som disse film plejer at være. Sød historie, men manglede nogle gode grin.
Onsdag blev der pakket og kørt ned i sommerhuset. Ungerne og jeg skulle være der til fredag. Farmand skulle desværre arbejde. Vi fik gået en masse gode ture til stranden, lavet god mad og snoldet en hel masse. Et par ture i genbrugen blev det også til. Isabella kom også på besøg fra torsdag til fredag, helt fra Lønstrup! Hende var vi så oppe med i Lønstrup fredag eftermiddag, hvor vi lige var hjemme og læsse kufferterne af og pakke ud. Det var rigtig godt at hun kom ned til os i sommerhuset. Vi lavede skattejagt, legede gemmeleg i mørket og “Fugl, fisk eller midtimellem” – og gæt en mad – til stor morskab for pigerne. Dog ikke for mor her, der fik Salt og kaffe på en teske med bind for øjnene. Føj.
Lørdag stod den nemlig på 40×37 års fødselsdag i Østervrå i et luksus sommerhus sammen med hele den pukkelryggede familie. Familien Neergaard, Andersen, Jensen, Mellergård, Mortensen og familien Berg var repræsenteret! Så vi var noget af en flok og hyggeligt var det.

Og så var det rigtig mandag i går – Dagplejeren var syg igen! Så nu er Phoenix hos Ingrid. Det gør nu heller ikke så meget. Han er glad for at være der. Er bare ved at være godt træt af kommunen. De skal jo ringe og fortælle, hvis vores dagplejer er syg og finde en anden plads INDEN vi skal køre på job. Det gjorde de så ikke! Det er bare ikke i orden.

Leave a Reply

Skriv et svar