En fredag, der ikke blev helt som planlagt…

Havde set frem til fredag, hvor John ville have haft tidligt fri og havde lovet at kræse om mig med at lave aftensmad. Desværre blev det ikke helt sådan og han fik en ekstra opgave og jeg stod med hele “lorten” og en bil, der skulle have været til mekanikeren og en delvis aftale med vores venner fra Hjallerup. Det hele blev lige rykket rundt og så stod jeg med ungerne og maden alene. Ungerne og jeg tog i stedet ind og lejede en tegnefilm til dem og jeg lejede Sygt Lykkelig til mig selv, da jeg ikke anede hvornår jeg fik min mand hjem. Ungerne og jeg lavede også hule i stuen, hvor de ville sove om natten. John nåede dog hjem til varm aftensmad og vi knappede en god rødvin op.

Her kan I se menuen for fredag aften:Engelsk bøf med små frække baconkartofler smurt i timian og olie, frisk blandet salat og hjemmelavet tzatziki. Ungerne lavede (med hjælp fra mig) en Hawaii-pizza og jeg fik lavet en grøntsagskrokodille til dem til stor glæde for ungerne!

Til dessert lavede jeg en Jordbærdrøm… uhhhmmm…..

Leave a Reply

Skriv et svar