En dag med ild i r….

Dagen startede med at jeg fik ungerne op og af sted. Kl. 9 skulle jeg være i Brønderslev hos Tandlægen. Kl. 10:30 skulle jeg til møde med arbejdet. Jeg er blevet spurgt om jeg vil være teamleder for vores team. Det skal jeg lige overveje og skal også have helt på det rene hvad det så indebærer. Har fået lidt at vide, men er alligevel kommet til at tænke over nogle flere ting. Så det skal der lige styr på, inden jeg siger ja.

Jeg kørte til GLS i Nørresundby efter mødet og fik hentet mit skilt. Er dog lidt skuffet over det bare er noget lamineret bølgepap, det er lavet af. Havde nok regnet med noget bedre kvalitet. Så jeg vil lede videre efter nogle andre, der laver skilte.

Kl. 14 havde jeg en aftale hos Hår-Design i Hjallerup. Er virkelig glad for min nye frisure. Den er så let og frisk. Glæder mig til at se om jeg kan sætte det ligesom frisøren i morgen efter badet. Det er jo altid lidt spændende…

Ungerne blev tidligt hentet og vi tog hjem for at lege i haven. De morer sig virkelig meget på trampolinen og jeg nyder også bare at sidde og kigge på dem og grine af deres kunstner.

Leave a Reply

Skriv et svar