En dag i venteværelset…

Dagen startede tidligt – ved en 5:30 tiden. Jeg skulle op og gøre ungerne klar til John kunne aflevere dem i pasning. Jeg skulle nemlig være i Storvorde kl. 6:45 for at hente min veninde. Hun skulle op på Aalborg Sygehus for at få fixet en lille ting og hun ville gerne have mig med som chauffør og støtte. Vi var på sygehuset fra kl. 7:30-14.00 og hun kom først ind halv to. Så I kan godt regne ud det var nogle lange timer i et bette venteværelse. Heldigvis var der tv og masser af blade i venteværelset – der som regel virkede og jeg havde taget en pose guf med. Vi havde begge madpakke med. Så vi led da ingen nød… Kaffe blev også indtaget i stor stil…

Efter besøget på sygehuset tillod vi os lige at runde en dyrehandel. Min veninde ville gerne have en sugemalle med hjem. Han blev så døbt Gustav, efter ham Gustav fra For Lækker For Love. JA… SPØRG ikke hvorfor…. ha ha… En dag på sukker og for meget kaffe gjorde vi nok var lidt pjattede.

Jeg nåede lige hjem til at kunne komme med farmand og ungerne til gymnahop. Jeg blev og kiggede på Chili havde gymnastik, mens far tog Lotus med hjem efter hendes time. Det var rart at sidde og kigge på. Chili var SÅ dygtig i dag. Hun fik også ros af gymnastik-pigen.
John havde lavet favorit-maden til vi kom hjem – Pasta med kødsovs og vi fik smovset og puttet to trætte unger derefter.

Langt om længe fik jeg ringet til kørekortkontoret og forhørt mig om, hvor mit nye kørekort blev af. De sagde så, at det allerede var blevet sendt den 1. september. Hmm.. Det kan jeg så ikke forstå, for jeg har ikke modtaget noget kørekort – men hvad har så – er så nok spørgsmålet. Nå, men.. jeg fik da fornyet mit midlertidige kørekort hos borgerservice i Aalborg i “middagspausen” og sneg mig lige en halv time ud fra sygehuset. Desværre kunne de ikke bestille et nyt, da jeg ikke havde noget pasbillede med. Doh. Nå.. op på hesten igen. I morgen må jeg få taget et pasbillede og så ned til borgerservice igen. Skal alligevel til samtale ude i Aalborg i morgen – så det er ikke helt forgæves. Men alligevel – lidt røvtur, ikk?

Henning blev også trænet – og vi er næsten lige kommet ind. Han er så dygtig nu. Behøver ikke have grime på inden under hovedtøjet. Han tager bare bidet, som det mest naturlige i verden. Og det vildeste er – at man ikke behøver trække ham mere?!?! NEJ, han går bare pænt ved siden af os og gør ALT hvad vi siger.. Ja, det lyder squ utroligt – men det er sandt. Er så stolt af ham. Den bedste hest i hele verdenen. Er så glad for ham.

Leave a Reply

Skriv et svar