En blandet landhandel…

Dette indlæg bliver lidt en blandet landhandel – mest pga. tidsnød. Phoenix sover til middag og han kan vågne hvert øjeblik. thi hi.

Ugen har været travl, men god. Har fået lagt planer ind næsten hver dag i ugen, så vi ikke går og bliver trætte af at gå hjemme. Mandag var vi i Tolstrup kirke til babysalmesang. Onsdag var vi til babysalmesang i Hellevad kirke. Torsdag var der for første gang mødregruppe hos en i Thorup, der hedder Sine. Fredag tog vi op på mit arbejde til fyraftensøl og for at printe barnedåbsinvitationer ud. Mødregruppen er så rykket til om tirsdagene i stedet for og i morgen skal vi ud til “Stagsted” – ude bagved lavelmarkerne! Det passer os alle bedre. Det er en rigtig landmødregruppe. Det passer mig så godt! Lørdag var vi heldige med vejret, da Chilis klasse holdte bålhygge i Lunken skov. Phoenix og jeg deltog i det omfang vi nu lige kunne – men hold da op, hvor var det hyggeligt. De andre i klasserådet havde lavet snobrødsdej, pølsehorn og brændenældesuppe. Mums! Solen skinnede og vi sad i dejligt læ inde i skoven. Det kunne næsten ikke være bedre!

Jeg fik også denne lørdag kørt på posthuset og rundt til dem der bor tæt på os med invitationer til barnedåben. Dejligt at have dette overstået!
Ellers er weekenden blevet brugt på en masse cykel- og traveture med og uden den resterende familie og en masse kvalitetshygge med familien herhjemme…

Leave a Reply

Skriv et svar