Drænet for energi…

Hold nu op, hvor føler vi alle vi er “kørt over af en bus” i dag. Trætte og uoplagte hele bundtet. Ungerne er allerede hoppet i seng – ganske frivilligt, og sover sødt allerede. Jeg skal lige ordne lidt her på computeren og John vil lige slå græsset og så vil vi vist bare på hovedet i seng. Det har været en god, men hård weekend for os alle sammen. Trænger til at få indhentet noget søvn.

Det hjalp så heller ikke at affaldsmanden larmede helt vildt, da han var her i dag mens jeg skulle sove fra nattevagten og en time efter kom der en fragtbil med mit skilt og bankede på døren LÆNGE og hundene gøede helt vildt. Suk. Afbrudt søvn, igen. Nå men, jeg lukkede ikke op og sov videre. Jeg henter istedet skiltet i morgen i Nørresundby ude hos fragtfirmaet. Jeg skal nemlig først til tandlægen i Brønderslev i morgen og så til Aalborg til samtale med et nyt firma, da har overtaget bemandningen fra Active Care grundet alt det bøvl vi havde med dem i sidste uge. Behøver jeg sige jeg er glad for vi er sluppet ud af kløerne af dem! Nu kan vi kun se fremad og glæde os over vi får bedre forhold det nye sted. Kl. 14 skal jeg ind og have “flyttet ørerne” hos frisøren. Glæder mig rigtig, rigtig meget! Håber det bliver som jeg har forestillet mig!

Jeg vågnede lidt over kl. 13 og hoppede i tøjet. Skulle ud og handle madplan. Det var hurtigt overstået og så lige hjem og få noget “morgenmad” og så ned og hente mine skattepiger.

Ungerne fik i dag lov til at slænge den på sofaen og fik set Smølferne, mens jeg lige fik styr på huset. Lidt hoppen på trampolin er det også blevet til i dag, trods den manglende energi.

Nå, nu kan jeg høre et stykke lagkage kalde på mig og manden, inden vi hopper i putkassen.

Leave a Reply

Skriv et svar