Det nye skab…

Det pynter i baggangen med det nye skab. Jeg var i Jysk her i eftermiddags for at hente hylder til skabet og et sort gardin, der skal skjule rør og det lille “hul” der blev fra skabet og over til skorsten. Det ser virkelig godt ud. Nu vil jeg bare have fat i nogle ens sorte kasser til ovenpå skabet også og så skal jeg lige have fat i en skoreol. Så er vi ved at være der. Jeg har fundet et stykke gammel bordplade som skal limes på fyret, så vi kan bruge det som bord.

Jeg har brugt det meste af dagen på at lægge tøj sammen. Sikke et arbejde. Vi har jo boet i flyttekasser siden vi flyttede ind her – så det bliver helt underligt, at have tøjet i et skab og en udfordring til Gitte-Rode-Hoved her, at holde orden i skidtet. Men det forpligter jo, når vi har valgt at skabet skal stå i baggangen, hvor alle kommer ind! Så jeg er optimistisk!


Behøver jeg at sige, at jeg har hoveddelen af skabspladsen og dette kun er en lille del af mit tøj.. thi hi…

John er bestemt ikke gladere for, at jeg var til BOCA tøjparty onsdag aften hos Susanne og købte lidt tøj til Chili. Det var altså fedt tøj og jeg glæder mig til at få det hjem.

Leave a Reply

Skriv et svar