Det lugter lidt af sommer…

Pigerne er hjemme, vi har taget dem ud af Børnehaven og SFO – og det nyder de godt af. Vi har været et par dage i sommerhuset og bare nydt det. Vi havde kun cyklerne med og det var faktisk sjovt at prøve at undvære bilen i 4 dage – det kan man jo sagtens! Trods regnvejr. Det handler jo bare om at være ordentlig påklædt. Så vi har været til Hals marked (hvor Lotus scorede markedets største bamse), på diverse legepladser og ved Hou Havn og fange krabber. Vi har set en masse danske film på DVDen og lavet lidt god mad. John har stødt til os, når han vågnede efter nattevagt. Han spiste med nede hos os og tog så på job ved 21-tiden. Det passede perfekt, for så kunne han køre hjem på gården og sove i fred og ro, mens vi piger var i sommerhuset.
Det blev da også til et par dukkerter i vandet en aften eller to – Vandet var faktisk rigtig dejligt!
Alt i alt cyklede vi 37 km på 4 dage. Det er ret godt gået for Lotus, der først rigtig er begyndt at cykle længere distancer her for nyligt! Men med en gulerod i enden i form af en is eller lignende og kurvene fyldt med madpakker og lækre sager – så var det ingen sag at cykle 10 km ud i et stræk! SEJE PIGER!

I går skrev min træner at hun var på pladsen, hvis vi havde tid og lyst til en lille ekstra træning her i sommerferien. Det kunne Keld og jeg ikke sige nej til, så vi pakkede bilen og mødtes med de andre få, der var dukket op. Det var en god aften og det lugtede lidt af sommer med det gode vejr, vi havde i går aftes!

Leave a Reply

Skriv et svar