Det kolde gys

Ungerne fik i går nyt badebassin. Det var lige lidt større end jeg havde troet. Woow, der er meget vand i sådan et 6125 literes bassin. De havde et godt tilbud i Harald Nyborg med pumpe, rensetabs og stige vi ikke kunne sige nej til. Chili og jeg var i for at indvie poolen i går aftes. En lidt kold omgang – men vi var i! Og det var dejligt forfriskende, kan vi vel godt sige.

I går eftermiddags var vi til kaffe hos en kollegas forældre. De havde fået nogle af vores gåseæg til udrugning. Der var kommet 3 som vi var ude og hente hjem til vores flok. De andre æg og indhold får de lov at beholde. Der var 10 ud af 12 æg befrugtede – så mon ikke, der kommer ca. halvdelen ud. Vi er i hvert fald glade for de tre vi har fået.

Den ene af de små gæslinger, virker dog til at være blind – eller er på vej til at blive det? Den har en stor hvid plet i begge øjne. Det må vi lige holde lidt øje med. Har aldrig set det før. Må lige se om jeg kan få taget et billede af det. Har prøvet at google mig til blinde gæs. Men det havde jeg ikke rigtig held med. Men andre fugle der er blinde, ser sådan ud som vores lille gæsling.

De bor indtil videre under varmelampen i køkkenet – så vi kan holde øje med dem. Det er så hyggeligt med “vit-vittere”. Åh, som de snakker nede fra kassen af når man går forbi.

Leave a Reply

Skriv et svar