Det gør ondt…

Fik en sms i går aftes fra skadestuen fra Phoenix´far, at Fønne havde brækket armen to steder. Hold nu op det gjorde ondt, ikke at kunne være der for ens lille dreng som mor. Kan slet ikke vente til at komme hjem i eftermiddag fra job og hente mine dejlige unger hjem.

Det var ellers en hyggelig aften i går. Da jeg kom hjem fra job pakkede jeg en lille køletaske med flæskesteg-sandwichs og kolde drikke samt et tæppe og så ventede jeg bare på manden kom hjem, så vi kunne komme ud til Eventyrstien i Dronninglund. Vejret var jo kanont og vi fik travet en god tur om Øster Møllesø og en tur på Eventyrstien.

Jeg må indrømme at den sms med Fønne lige lagde en dæmper på det hele og jeg stod klar til at tage derud. Men det var der så ikke brug for. Hans far havde besøg og hun kunne sagtens klare ærterne. Jeg ville nu ellers rigtig gerne have været der og holdt om min lille dreng. Så av i moderens hjerte her. Men må se det positive i, at jeg i det mindste modtog en sms, da de var på skadestuen. Værre var slet ikke at få besked smiley Nu skal klokken bare blive 14.00 så jeg kan komme til Hou og hente ungerne hjem. Tæller minutterne. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar