Det går jo meget godt…

Elsker de her to drenge….

I dag har den stået på træning med begge hestene og oprydning af
ungernes legetøj. En stor sort sæk med legetøj skal ned til genbrugen.
Chili var hård og god til sorteringen. Hun ved jo godt, der falder noget
nyt legetøj af, når det gamle ryger ud. Hun er forresten også ved at
spare op. Jo jo, hun sparer op til at få en kanin i et udebur! Hun er
ellevild og hjælper overalt i huset, hvor hun ved der falder en lille
skilling af.
Jeg kom sådan til at grine i dag, da jeg var ude og kigge til killingerne. Der var et værre møffen og hoppen derude. Grislingerne var rendt ud og legede rundt med vores tre kattekillinger! Det har jeg nu aldrig set før, men det så ud som om de havde det sjovt. Desværre nåede jeg ikke at fange det med mobilen – men nåede at fange et par grise og fik “tvangskælet” dem.. he he.

Jeg valgte at hente begge unger i cykeltraileren. Det fortrød jeg hurtigt, da der var stiv modvind hele vejen hjem. Pyha. En cykeltrailer med to unger i og en stor indkøbspose helt fyldt op, er altså hård at trække hjem – i modvind! Hold nu op jeg fik min sag for.

I går gik det bare så fint til vores første time som instruktører på Tumlingeholdet. Vi lavede en blid opstart og lod ungerne boltre sig på banen. Næste gang skal der ske lidt mere og vi glæder os allerede til at komme rigtigt i gang. Vi skulle jo lige se ungerne an og se hvor gamle de var, så vi bedre kan planlægge, hvad vi skal finde på sammen med dem.

Jeg var også til Teammøde med arbejdet i går. Det gik også rigtig godt, men træk ud – så jeg var væk det meste af formiddagen og eftermiddagen til det møde, men det var nu så hyggeligt og skønt, at snakke med mine kollegaer. Efter mødet måtte jeg lige en tur i H&M efter nye jakker til ungerne. Far-mand John var kommet til at hive lynlåsen af Chilis sommerjakke – så ny jakke skulle der til. Så valgte altså at købe vinterjakker nu, hvor sommeren er ved at være ovre. Lotus fik også en fin jakke. 398 kr. for begge to tilsammen. Det er ikke helt tosset, vel?

Susanne fra Ørum hentede mig lidt i otte, og så kørte vi op til Anne til forældrebestyrelsesmøde i Dagplejen. Det blev også ret sent før vi var færdige og jeg var godt bombet, da jeg kom hjem – men skidt, det var nu en rigtig skøn dag og jeg nød at snakke med alle de kendte ansigter.

Weekenden begynder i morgen kl. 14, hvor jeg står op fra min søvn efter nattevagt. Så skal ungerne og jeg mødes til hygge med AG og FP ude i Aalborg. Glæder mig til at se dem og hygge et par timer. Aftenen står på hygge hos Heidi, der har inviteret os tøser ned til hende til noget kaffe og hygge. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Elsker tøseaftner.

Lørdag skal Lotus og jeg til Hobro hele dagen. Vi skal på instruktørkursus. Det bliver fedt! Så må vi se hvornår vi kommer hjem. Har jo også en invitation til noget fødselsdag lørdag aften, men nu må vi se hvor godt det kommer til at gå det hele. Jeg har i hvert fald ikke bundet mig fast op på den aftale endnu. John har også lokket med at lave noget flæskesteg på grillen og så ellers lave en rigtig hyggeaften med god mad, vin, slik og film. Det er nu heller ikke så ringe.

Og så lige en lille reklame her på falderebet. Hvis i ikke har prøvet saltede og røgede mandler – så prøv dem! De er bare tossegode, synes jeg!

Leave a Reply

Skriv et svar