Det der med garn og biler…

Woow, hvor er det altså en dyr, dyr hobby sådan noget hækleri. Jeg har fået en opskrift på et fedt tørklæde af hende jeg arbejder hos. Men alt i alt kommer det til at koste 480 kr. for garn inkl. en hæklenål + fragt. PYH! Det bliver altså ikke lige nu, jeg skal købe det, kan jeg godt se. Fy for pyfor! Jeg nøjes med at hækle mine hagesmækker lidt endnu. Har en masse sjatgarn jeg kan “lege” med endnu.
Vi var i dag ude kigge på en Citröen C5. Vi leger lidt med ideen om at købe “ny” bil. Men, det er kun ved tanken endnu. Vi er jo lidt begrænset af hvad bil vi kan vælge ud fra hvad den kan trække efter sig og vi er begge faldet for Citröen C5’en. Efter bilkigget var vi ude på McD for lige at stille sulten. Og hvem møder vi så derude?! Karin og Julie! Man skulle godt nok tro vi havde planlagt det – for det er ikke første gang vi mødes derude. Eller… de mødes med John derude vel og mærke! he he.

Om eftermiddagen var vi til 2xfødselsdag i Ravnshøj. Det var en god eftermiddag. Vi var hjemme ved en 17-tiden og vi fik varmet lidt rester og jeg sidder nu i Svenstrup på job. Vi hygger med lidt computer og TV. Ikke så tosset sådan en lørdag aften/nat. Så bliver natten heller ikke så lang.

I morgen har vi planlagt at jeg skal sove i campingvognen, når jeg kommer hjem fra job. Vi springer træningen over, da jeg skal på job igen søndag nat og har brug for noget søvn. John er hjemme med ungerne og jeg skal helst have noget ro = campingvognen, der er opvarmet! Bliver godt! Chili skal med Julie og hendes forældre i Jumboland i morgen. Det glæder hun sig meget til og hun bliver hentet ved middagstid. Glæder mig allerede til at høre om hendes dag i morgen aften.

Har da også helt glemt at fortælle om hvordan fredag aften gik. Karin havde jo inviteret på filmaften sammen med Sanne. Vi skulle se Paranormal Activity 1+2 – og det var en (u)hyggelig aften med popcorn og cola + slik. Bjarne skræmte lige livet af os midt under filmen. Han rendte om bag huset og hamrede på vinduet ind til os. Tror vi alle tre sprang lige op i luften!

Leave a Reply

Skriv et svar