Det der med at tage på i graviditeten…

Puha, jeg mandede mig op her til morgen og hoppede på badevægten. Det skulle jeg aldrig have gjort! 8 kilo havde jeg taget på! Hvor deprimerende. Især fordi jeg efter statistikken tager det dobbelte på, nu hvor jeg er ca. halvvejs ved de 8 kilo nu. Puha! Kan ikke forlige mig med tanken! Skrev her til morgen på Facebook, at nu kom tudeturen. At jeg havde taget 8 kilo på. En sød kollega kom og gav mig en ordentlig krammer her inden jobstart. Det var sødt af hende. Det var lige hvad jeg trængte til. Og hun sagde jeg skulle bære den mave med stolthed! Lidt svært, må jeg indrømme!
Er ved at vænne mig til navnet Phoenix til den bette i maven, håber også John begynder at kunne lide og vænne sig til navnet. Jeg synes det er så smukt et navn!

Leave a Reply

Skriv et svar