Det Blå Ishus og en tur i Asaa havnebassin!

Fredag stod den på is med en veninde og hendes veninde, for mit vedkommende. En Tversted is – er nu ikke så tosset sådan en fredag aften og så fejlede selskabet jo ikke noget. John blev hjemme og hyggede med ungerne. Årets første og BEDSTE is – uden tvivl!

Lørdag stod den på lidt praktisk arbejde på gården. Jeg fik fyldt et læs “lort” på traileren ude fra hestemarken. Ufatteligt så meget skidt, der dukker op af jorden! John fik mere styr på haven og har fået gjort vores fliser så fine og rene igen.
Lørdag eftermiddag skulle vi til vores nevøs fødselsdag i Ravnshøj. Vejret var dejligt og vi sad ude i solen det meste af eftermiddagen. Hyggelig fødselsdag. Turen gik direkte til Storvorde efter fødselsdagen. Michala og Kim havde inviteret på Italiensk aften og Michala havde tryllet i køkkenet. Så lækkert!

Søndag var vi bare hjemme og fik ordnet en masse i haven og planet blomster og lavet bede til grøntsager. Søndag aften var John en tur i Asaa havnebassin. Han havde fået en nominering og “skulle” hoppe” i vandet. Jeg var i vandet i torsdags efter min søde svoger havde nomineret mig. he he. Det var slet ikke så koldt, som man lige gik og troede – men heller ikke nogen fryd, skal jeg hilse og sige!

Ellers har jeg været ude med Tina og ride på hestene og været ude og løbe. Det er hvad dagene går med. John har weekend allerede nu pga. 1. maj i morgen. Heldige ham – Tror han vil udnytte det med en tur i svømmeren med ungerne en af dagene og ellers knokle videre herhjemme med hans projekter. Må sige han har fået meget mere energi efter han er startet i Vrå. SÅ skønt!
Nu venter jeg på en kammerat kommer. Skal hjælpe ham med noget på hans computer. Det bliver hyggeligt og der er blevet købt lidt godt ind til hygge og snak. Glæder mig!

Leave a Reply

Skriv et svar