Det blå Ishus i Tversted…

Familien Berg on tour, og holdte pitstop ved det Blå Ishus i Tversted!

Dagen i dag forløb rigtig godt. Vi havde bagt boller og lavet to slags lagkage samt varmet kakao. Vejret var lige til det – det regnede og var rigtig trist, da gæsterne ankom. Solen havde ellers stået højt på himlen hele formiddagen. Heldigvis kom solen igen og vi kunne sidde ude i haven, som det ellers var planlagt, at vi skulle. Da gæsterne tog hjem, bestemte vi os til at køre til Tversted. Vi tog lige vejen forbi mit nye arbejde, for lige at tjekke ruten og hvad tid jeg skal bruge på at køre derop. Det tog 32 min og vi havde kørt rigtig, rigtig pænt. Så det er jo fint nok.

Vi ankom til Tversted ved spisetid og vi købte derfor en bette pølse til Lotus. Hun gider nemlig ikke spise is. Vi andre fik en klassiker og Chili ville gerne have en softice med chokoladekrymmel. GUF! Og gæt så hvem vi mødte deroppe, der også kom traskende med en is hver? Jo, sørme om det ike var Maiken, Nicke og ungerne! Hvor pudsigt! Lotus var helt vild med vandet og drønede rundt. Jeg havde mit besvær med at styre hende. Hun er så tiltrukket af vand, at man skulle tro det var løgn! Den lille vandhund.

Vi rundede lige Brønderslev, hvor vi fik en “bet´ pøls´” og en sodavand – og så var vi klar på at komme hjem og smide de små i seng. John og jeg har så efterfølgende været ved at klargøre en masse til i morgen. Morfar kommer her og passer tøserne, mens John og jeg er på arbejde hele næste uge. Det bliver sikkert rigtig hyggeligt for Morfar og ungerne.

Leave a Reply

Skriv et svar