Den søde juletid…

Vores julefrokost med arbejdet gik godt og vi havde en genial aften alle mand. Rikke og jeg fik lavet mad og pyntet op og var klar til at møde vores kollegaer kl. 18.00. Der blev holdt en lille tale for os og vi fik en fin gave for det fine initiativ. Endte i byen og blev indviet i Bjesken og Ciffy. Jeg var hjemme i Rakkeby kl. 5 om morgenen. Pyha, det er jeg lige godt ved at være for gammel til. Op igen ved middagstid, fik lidt mad i maven og så mødtes jeg med min kollega, hvor vi fik ryddet op i kantinen på arbejdet. Det tog godt og vel 2 timer og så var det hjem og julehygge med familien. Juledekorationer m.m. blev lavet og der blev spist en masse pebernødder og hørt julemusik.

Inden julefrokost forberedelserne havde John og jeg besøg af vores naboer og deres hold unger til formiddagskaffe og æbleskiver. Det var hyggeligt og håber vi snart skal ses igen.

I aften har forældrerådet for 1.A og jeg arrangereret julehygge for klassen med mad og det hele i SFOen. Vi mødes dernede kl. 17 og skal bare hygge og lege med ungerne og spise god mad, som vi har bestilt udefra. Der er stor opbakning om arrangementet, og det gør os glade! Det er nu en god klasse, 1.A.

Så vil jeg også lige prale lidt med ungernes kollektion disse dage.

I morgen er der festlig fredag på jobbet, så må vi se hvor festlig jeg finder på at være! Er lidt snotte-lotte og hænger lidt i bremsen.

Leave a Reply

Skriv et svar