Dejlige dage med familien…

Lotus og jeg, venter spændt til det bliver vores tur til gymnastikopvisningen…

Har virkelig haft nogle dejlige dage sammen med vores lille familie. Dagene er blevet nydt i det gode vejr. Der har jo været helt forårsstemning. Gyngestativet blev flittigt brugt af ungerne. Finn er også blevet mere renlig efter vi kan have døren til at stå åben i det gode vejr.

Torsdag kom jeg en tur ud på Jens. Han var bare så skøn og lavede
slet ikke nogen nykker. Tror han nød det lige så meget som jeg. Vi fik
også kastreret grise, med hjælp fra naboen og Marlene og Oline har fået
nyt godt hjem.

Fredag stod den på forældre-kaffe i dagplejen. John, Chili og jeg tog ned og hyggede med Lotus i Idrætshuset. Jeg tog dog derned lidt før for at hjælpe lidt til. Det var nogle hyggelige timer og rart at få sat ansigter på de andre ungers forældre og ellers få sladret lidt med de kendte ansigter dernede + nydt en masse kaffe og kage.
Lørdag bød på slagtning og udskæring af gris til fryseren – kun afbrudt af et godt arrangement for byens unger. Gymnastikopvisning i Klokkerholm-hallen. Det var virkelig flot og ungerne gjorde det så godt. Vi var i hvert fald STOLTE over vores dygtige unger. Her sidder AG og FP og hygger med Chili og Lotus….

AG og FP, farmor og farfar dukkede op og klappede med. Virkelig så sødt af dem og det sætter vi STOR pris på. Farmor og Farfar havde en lille barselsgave med til Finn, som han er blevet utrolig glad for. Desværre har storebror-Harley haft lidt hårdt fat i den grønne bold. Men, den er nu sjov alligevel for hundene.

Efter opvisningen tog vi tilbage til “grisen” og fik skåret det sidste ud og hakket en masse kød. Birthe og Svend Aage gav aftensmad. Hjemmelavet suppe. Vi tog to gode flasker hvidvin med derover og vi nød en god aften i deres selskab. Og det bedste var godt nok Birthes hjemmelavede is. Lotus var også helt vild med den. Lotus plejer ikke at være særlig vild med is – men Birthes is blev guffet ned.Ungerne var dog trætte og gik hurtigt trætte på sofaen. Godt de havde husket deres dyner og nattøj. Det er nu hårdt at være på besøg hos reserve-bedsterne. Hi hi.

Vi var i dag til træning med Henning i Bjergby. Sidste træning i deroppe. Nu går turen til Holtegård. Det glæder vi os til. Det er jo kun en “spytklat” fra os af. Hold nu fast, hvor gik det bare godt til træningen i dag. Vi blev med det samme spændt for vognen og blev “jaget” ud på vejen. Det gik over stok og sten. Vi skulle trave op ad bakkerne og skridte nedad. Det var altså en VILD oplevelse. Og jeg må indrømme jeg var noget betænkelig. Men det gik jo bare SÅ godt. WOOOW, er stadig helt høj over den oplevelse. Det har givet John og jeg blod på tanden på at prøve at køre selv, herhjemme fra, på tirsdag! Er noget spændt på hvordan det kommer til at gå. Vores vogn er jo noget kun større end de vogne han har kørt med i Bjergby.

Efter træningen fik vi hentet ungerne hos AG og FP, som havde lavet kringlekage og hjemmelavet roulade. Kan slet ikke takke dem nok for alle de søndage, de har passet ungerne mens vi har været til træning.

Jeg har fået solgt min Suzuki GS400 her i dag. Der kom et par sjællændere efter den. Frisk lille køretur der.

Leave a Reply

Skriv et svar