Dejlig dag i Aalborg med Mette…

Mette og jeg kom på Baresso i Shoppen i Aalborg. Tror også Mette var ret så hoop på deres kaffe. Det er bare kræs! Jeg fik købt en fin og endda billig kjole i Bella Donna og så et par sko på bud i Dreichmann. Det kan vi li’!

Ungerne og jeg tog lige op og fik handlet lidt småting ved købmanden, da jeg havde hentet dem fra pasning. Her mødte vi Birthe, som inviterede os med hjem til dem, hvor vi lige fik en bette kop øl og ventede på John kom og joinede os. Det er altid så hyggeligt, at være derovre og sludre.
Her til aften har John fået kalket gavlen på staldbygningen og jeg har gået amok med buskrydderen. Tror gavlen skal have en omgang mere før resultatet bliver helt godt. Og så har vi fået lov til at låne naboens hækklipper, så vi kan få styr på hækken rundt om haven. Virkelig tiltrængt! Den skal klippes godt ned.

Leave a Reply

Skriv et svar