Dagen blev fejret på Asia i Brønderslev…

Da jeg kom hjem fra job, havde John købt roser og skrevet et sødt kort til mig. Vi tog så ud og spiste i går aftes med ungerne. Vi valgte Restaurant Asia i Brønderslev. Mest pga. det store udvalg og der er til at have børn med.

Vi havde en dejlig aften og blev godt mætte. Dog vil jeg sige, at vi ikke var så begejstrede som vi plejer at være. Synes ikke det var det samme. Nu har vi alligevel været der nogle gange – og maden smagte bare ikke rigtig af noget – udvalget var lidt tamt og tørt – og så var der ikke rigtig noget børnene kunne lide eller gad at have. Gik faktisk derfra lidt skuffet – men vi havde trods alt en hyggelig aften og børnene fik da smagt sushi. Phoenix var fan. Især med sojaen. Alt skulle dyppes deri.

Da vi kom hjem var luften gået af ballonen. Vi satte os og så Klovn og fik tjekket lus på pigerne og fruen her. Vi gik fri. Heldigvis. En del af en travl uge er at tjekke lus hver anden aften. Der er lus igen, igen, igen på skolen og i SFOen i Klokkerholm. Det er simpelthen så trælst og irriterende. Der må jo være nogen, der ikke tjekker og ikke gør noget ved det, når der er lus? Ellers forstår jeg virkelig ikke hvordan de kan blive ved med at være der?!? smiley Tjek nu jeres børn, jer selv og jeres bedre halvdel og gør noget ved det, hvis der er lus + giv skole og SFO besked, hvis der er lus! Tak smiley

Leave a Reply

Skriv et svar