Brunch på Møllehuset…


Altså hvor var det bare lækkert. Stedet kendte vi jo i forvejen. Har været til Maiken og Nickes bryllup på Møllehuset. Møllehuset ligger i Frederikshavn lige op ad Bangsboskoven. Der er så idylisk. Vi havde jo fået en Smartbox af Michala og Kim, som vi lige ville udnytte. John og jeg har lige haft årsdag. Det havde vi Sankt Hans aften. Godt nok har vi også en bryllupsårsdag. Men, synes stadig det er hyggeligt, at fejre den dag vi fandt sammen. Maden var i top. Betjeningen ligeså. Vi havde en rigtig god oplevelse deroppe og vil helt sikkert anbefale andre, at spise deres Brunch der.

Deres Brunch bestod af:

Appelsinjuice og æblejuice

Udskåret frisk frugt

Marmelade og Bangsbo honning

Et udvalg af pålæg

Røræg med små pølser og purløg

Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon

Varm -og koldrøget Laks med kryddercreme
Skaldyrsanretning med hjemmelavet mayonnaise
Ost med oliven

Rundstykker og blandet brød med smør

Chokoladecroissant

Kaffe og te

Farmor og farfar passede ungerne imens og vi fik lige lidt koldt at drikke da vi kom tilbage. Lotus sov sin middagslur og vi fik hygget lidt på Farmen. Vi fik også købt kalk til stalden, så den kan få den helt store tur udvendigt. Den trænger voldsomt. Narrede også lige John med ind i en Genbrugsbutik i Frederikshavn. Jeg fik købt en bog til 5 kr. En af Nynne-bøgerne. De er altid sjove at læse.

Ellers har vi været ved at kalke i dag. John er i fuld gang ligenu. Jeg fik ellers godt begyndt, men kan ikke rigtig holde til det i mine håndled. Desværre. Jeg fik istedet lidt styr på huset og passede ungerne. Chili og Lotus fik noget aftensmad og vi andre sprang lidt over. Det blev til en hurtig rugbrødsmad. Sulten var der ikke rigtig. Vi vil i stedet hygge med lidt snold og guf i aften.

Leave a Reply

Skriv et svar