Brokkeindlæg…

Undskylder på forhold mit brokkeindlæg. Men det er bare ikke i orden, at blive ringet op ti minuter man har fri, at der er sygdom og man skal blive der længere, når man selv har en aftale med sygehuset og tilsidst bliver truet med en fyring, hvis man går! Og man derefter må have fat i sin fagforening for at true tilbage. Bare ikke i orden! Og værre var, at efter jeg havde fat i fagforeningen, så gik der kun en halv time, så havde de fundet en afløser. Flot! “Det er HELT umuligt at finde nogen, der kan arbejde i dag”. JA, sikkert! Fik da heldigvis en kæmpe undskyldning, efter jeg truede med fagforeningen. Burde bare ikke være rigtigt. Men jeg finder mig altså ikke i hvad som helst!

Så jeg er lidt gnaven i dag. 2 timers søvn gør ikke noget særligt for mig. Jeg tåger rundt. Prøver at holde humøret oppe og være der for ungerne – men det er ærligt talt lidt svært, når man er så træt, som jeg er i dag. Pyh. John må meget gerne snart komme hjem og overlappe.

Har lidt overraskelser i ærmet til i morgen – der er der jo Fars Dag. Glæder mig helt vildt til at overraske manden i morgen. Ungerne er også helt med på den!

Leave a Reply

Skriv et svar