Bils første sygedag…

Snøft, så gik den ikke længere. Har bils 1. sygedag. Vores Peugeot er på værksted! Ej, heldigvis har jeg fundet en sød mekaniker, der tog den ind med det samme og jeg fik en lånebil, så jeg nåede på job uden at komme forsent. Desværre er det ikke noget vi selv kan fixe, så derfor måtte vi ty til en mekaniker. Øv.

I fredags tog jeg Chili med til Brønderslev Marked da jeg kom hjem fra job. Vi mødte Torben, Mitzie og Marianne og fik lige en lille hyggelig snak med dem inden vi vendte næsten hjemad. Der var ikke rigtig noget spændende ellers til markedet.

Lørdag var vi til Brunch i Ørum og hyggede os, Chili, René og jeg. Derefter tog vi op til mine forældre i Rakkeby og fik eftermiddagskaffe, inden vi skulle videre efter foder til dyrene.
Stalden er nu blevet kalket og blevet fin og vi har været ude efter hestefoder. Halmen bliver snart leveret også og så skal vi bare lige have hentet vores wrap hjem. Så er stalden klar til hestene, når de skal ind om natten!
Lørdag aften var vi på grævlinge”jagt” i baghaven. Vi har fundet et sted, hvor der er mange grave. Vi pakkede en taste med kaffe og cola og tog 3 mælkekasser med til at sidde på. Og 1 time efter solnedgang så vi vores første grævling HELT tæt på! Det var så vild en oplevelse!

Leave a Reply

Skriv et svar