Besøg af fyssen, sne og tøseaften…

I torsdags holdte jeg fri med Phoenix, da hans gamle fys skulle komme. Det var ellers meningen at mødet skulle holdes hos dagplejeren – men da hun stadig er sygemeldt på 4. uge – så måtte det blive hjemme hos os. Det var ellers meningen vi alle tre parter skulle have haft møde pga. uoverensstemmelser og klage fra vores side af – men nu tog jeg den alene med fyssen og fik renset luften og startet på en frisk! Phoenix havde så rykket sig helt vildt – sjovt nok, når der nu har været en klage ind over! Men jeg kan heldigvis selv se hvor meget han har rykket sig, bare den sidste månede. Det er helt vildt! Jeg begynder også at tro på, at han nok skal begynde at kravle – og derfor fik han en før-fødselsdagsgave i form af et lege/kravletæppe. Vores trægulve er alt for glatte. Pigerne har dog aldrig kravlet. De møvlede sig frem som Phoenix gør. Men han kan rent faktisk godt komme op på alle fire og stå og vippe og så er det jo med at støtte ham i det.

Chili fik også sin skibsbriks torsdag aften. Sjovt, det var sådan en seng, hun gerne ville have. Jeg havde ellers ledt nettet tyndt efter en rigtig sovesofa til 2 personer. Men nej, hun havde fundet en god og gammeldags skibsbriks. 200 kr for seng, et læs pyntepuder og to madrasser. Det var et ok køb og pigen er så glad!

Da jeg fik fri i fredags skyndte jeg mig hjem og hente Phoenix og så hjem og hoppede i vintertøjet. Kælkene var fundet frem og vi fik nogle gode timer på bakkerne ved Møllesøen. Phoenix synes dog det var en smule kedeligt at kigge på og lidt for vildt at være med. Men det gik.

Lørdagen startede tidligt, da Phoenix ikke gad sove mere – men så kunne man jo udnytte, at man kunne komme til på Skats hjemmeside og se om man var heldig at få penge tilbage i skat. Og sørme jo. Dejligt. Derefter gik turen over til naboerne for at låne deres traktor og dele lidt sladder. Lotus tog også til fødselsdag hos en klasseveninde og vi havde været kreative og lavet et pengetræ. Lotus gad godt, der var sådan et træ i vores have. Det gad jeg egentlig også godt. he he.

Lørdag aften stod den på tøsehygge for Chili og jeg. Vi skulle over til vores veninder oppe i byen – Heidi og Emma (Og Mathias). Rødvin, snolder og god mad + Danmark Har Talent. Det var en god aften og vi fik vendt verdenssituationen.

Søndag blev kun brugt på lidt afslapning og fik lavet lidt på pigernes værelser. Der er nu kommet nyt tapet på deroppe i begge rum. Skønt! Og sikke det pyntede. Nu skal der “bare” males deroppe, så kan der blive byttet værelser – igen!

Leave a Reply

Skriv et svar