Be my Valentine…

Der var dømt hygge i det lille hjem i går aftes. John var en skat, og havde købt en SMUK buket med hjem til mig. Jeg havde købt lidt forsyninger og gjort det lidt hyggeligt til når vi kom hjem fra gymnastik med ungerne. Desværre begyndte vi begge at skrante lidt. Jeg med ondt i hovedet og John med rumlen i maven. Det blev kun til et lille glas rød vin. Chokoladen har vi til gode til en anden aften og vi gik i seng efter en times tid. Så meget for en hyggelig aften, hva? John har så lagt og brækket sig hele natten. Den stakkel.

Lotus havde en mærkelig nat i nat. Hun græd i søvne og vågnede op i de mest skrækkelige skrig jeg længe har hørt. Sådan fortsatte det hele natten. Hun var dog frisk og i fuld hopla til morgen, så jeg sendte hende ned til Jonna. Vi blev enige om hun nok trængte til en lang formiddagslur og eftermiddagslur i dag så i stedet. Det går nok. Ellers er jeg på mobilen og kan hente hende, hvis der skulle være noget. Men det tror vi nu ikke.

Jeg skulle have været oppe og besøge Mette og Malthe i dag. Men, Mette er blevet syg – så vi må udsætte det lidt. Forhåbentligt er de hjemme igen hos dem selv i næste uge. Så kan vi ses der.

Nu vil jeg ud og købe en masse til John. Hovedpinepiller, cola og yoghurt. Så kan han vist godt klare sig, hvis mor her lige smutter ud og kigger genbrugsbutikker.

I aften står den på hyggeligt tøj-party – BOCA, inde hos Susanne. Glæder mig!

One thought on “Be my Valentine…

Leave a Reply

Skriv et svar