Bag skyerne er himlen altid blå…

Ja, er det ikke det man siger? At bag skyerne er himlen altid blå? Det har været nogle dejlige dage hjemme på gården. Hårdt, men dejligt. Har fået lavet en hel masse. Og fået grinet og hygget indimellem.
For mit vedkommende, startede weekenden ud med kollega-tam-tam efter job. Jeg blev og fik en fyraftensøl og drønede så hjem og skiftede tøj. René var sød, at køre mig tilbage til kollegaerne. Vi skulle nemlig ud og spise på Rute 69. Så lækkert og så hyggeligt. René kom efter mig ved en 21 tiden og blev så sammen med os andre og hyggede indtil vi blev trætte og kørte hjem igen.
Chili og Mads har været hos os i denne uge. Mads kom dog midt på ugen, men ellers. Vi fik kørt møg ud på marken og tømt møddings pladsen for hestemøg. Sikke et lortearbejde – og hold nu op, der var meget. Der er ikke blevet kørt møg væk i jeg ved ikke hvor mange år?!

Vejret har været dejligt her de sidste par dage og vi har bare nydt at kunne være udendørs og suge solskinnet til os.
Chili og jeg nåede også lige til Økodag i Ørum Mose – selvom det ikke just var planlagt. Men hun ville pludselig gerne derud. Så det gjorde hende og jeg selv. Vi lavede en tøsetur ud og kiggede på køerne blev lukket ud på græs. Lotus og Phoenix kom hjem i går aftes og hvor har de været savnet. Dejligt at have dem hjemme. De har jo fået påskeferie de to store, så de sover længe og hygger mens mor er på job. Så ser vi frem til påskeferie fra på onsdag, alle mand. Det bliver så godt!

Leave a Reply

Skriv et svar