Back on Track…

Så er jeg tilbage på min pind og har gang i en masse. Kan se jeg kommer til at tilbringe meget tid på lageret i dag, da der er nogle billeder, der skal tages og redigeres. Det gør nu ikke spor – da dagen flyver afsted så. Der er ikke mange på job. Vi har formiddagspause lige nu, men – der er ikke nogen, at holde pause med. Så jeg sidder med min kaffe her og opdaterer min blog.
I eftermiddag vil jeg ud og finde gaven til John. Tror jeg har en ide om hvad han skal have. Vil ikke skrive det her, da han måske læser med. Thi hi.

Mette har lige skrevet, at smeden kommer hjem til os efter kl. 16. Er lidt i tvivl om han skal tage alle tre heste, eller om Brutus igen kan springe over. Det vil jeg lade smeden kigge på. Brutus er jo så god til at holde sine hove selv, og det er også dyrt at lade ham beskære. Altså, han har jo ikke så store hove. Thi hi. Det koster jo alligevel 300 kr. pr. hest at få dem beskåret. Uf.

Bitten og Jørgen er kommet hjem fra deres ferie og det betyder, at de kommer og henter Junior i dag. Junior er deres hund, som vi har passet de sidste knap 14 dage.

I aften skal den helt sikkert stå på en dejlig ridetur ud over markerne. Vejret er lige til det.
Min pause er snart slut, og jeg vil begive mig ud på lageret. Kan I have en rigtig god dag alle sammen. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar