Atter fredag…

Ugen går jo… og så endda rigtig stærkt. Synes lige der har været fredag og weekend. Men om ikke andet, så har John en masse projekter i weekenden, som han gerne vil have lavet. Blandt andet kommer Morfar og hjælper med at sætte vores nye wc op. Det er vist også på tide, at vi får det op. Nu har det stået pænt ude i udehuset i knap 2 år og det vi har ligenu er fuldstændig smadret og utæt. Så det er vist på tide nu.

Der er det dejligste vejr lige for tiden. Der er kommet sommer til Danmark! Skønt. De ter noget, der hjælper lidt på humøret. Ungerne har også nydt godt af det. I går var Chili med sin veninde Julie hjemme og lege. John og jeg blev spurgt om vi ikke kom og spiste med. Og det kunne vi da ikke sige nej til. Vi fik en god lang snak. Dejligt at snakke med andre, der ved hvordan man har det. Humøret steg da lige et par grader.

Jeg har taget en stor beslutning. Jeg har meldt mig ud af Kvadrillen. Eller, det vil sige – det har jeg faktisk tænkt på længe. Og har også været meldt ud før. Men nu er det for real. Jeg har nu to rideheste, to børn m.m. Tiden er ikke til det – og lysten. Nu skal der noget nyt til. Vi har jo en plan om at køre Henning og Jens til – og så sammen have en hobby omkring dette. Køre ture med familien m.m. Tror det bliver godt. Får i hvert fald rigeligt at se til med at ride to heste det næste år. Så det var faktisk en nem beslutning alligevel, når det kom til stykket.

Nu vil jeg gøre mig klar og se og komme ned til lægen. Venter svar på alle mine blodprøver. Håber I får en rigtig dejlig weekend, når I kommer så langt.

Leave a Reply

Skriv et svar