Arbejdssom weekend …

Vi har haft en god og lang weekend med projekter på gården. Min stress er ved at aftale. Var godt nok lige lidt presset over den gildesal og kommende fødselsdag, der skal holdes deri. Men efter denne weekend, har jeg fået lidt ro i maven.

Fredag kom Lisa og Andy efter Fido og vi fik skudt weekenden godt i gang. Lørdag stod den på projekt-gildesal for mit vedkommende og John rev tag ned af udehuset. Lasse og Karina kom til kaffen. Det var bare rigtig hyggeligt og et dejligt lille afbræk og tiltrængt pause midt i arbejdet. Lisa og Andy havde så fine gaver med til os fra Tyrkiet. Lotus og Chili fik to fede tasker. Lotus knus-elsker virkelig sin. Er sikker på hun sov med hendes om natten til lørdag. haha.

Keld fik den helt store tur med børsten om lørdagen. Man skulle tro det sneede i Ørum, så mange hår røg der af ham. Han blev helt tynd at kigge på bagefter.. haha. Jeg plejer ellers at joke med, at det “bare er pels” og han ikke er tyk. Det var rent faktisk pels! Han er i fin form indenunder. he he..

Jeg fik revet ridebane og gårdspladsen og ellers slået det græs, der kunne slås. Det er jo ikke ligefrem fordi græsset gror særligt meget i det varme vejr.

Søndag kom AG og FP og hentede pigerne. De skulle på sommerferie i Rakkeby de næste par dage. Det var noget de kunne bruge. Phoenix er i gæstepleje i denne uge hos Sara – en ung dagplejer i Klokkerholm. Hun virker rigtig, rigtig sød og Phoenix kan godt lide hende.
Helle og Julian kom også på besøg her i weekenden. Det var dejligt at se dem igen. Hyggeligt de lige havde tid til et lille lynvisit.

Leave a Reply

Skriv et svar