Alt og intet at fortælle…

Det er ikke så meget jeg lige får opdateret herinde. Det beklager jeg. Det er nu ikke fordi, der er noget galt eller vi ikke oplever noget. Får bare ikke sat mig ned og skrevet.

Fønne er stoppet med at bruge sut. Det er nok en af de største ting, jeg kan fortælle. Det er en stor ting for den lille mand. Ellers er han inde i en periode, hvor han virkelig prøver grænser af. Typisk 3-årig dreng, der lige er startet i børnehaven. Men pyh, det kan mærkes på tålmodigheden. hehe.

Lotus og René gik mig og Fønne i møde her i sidste uge og fik samlet en del tommer dåser ind, der bare lå og flød. Det er simpelthen noget forbandet svinderi. Folk er virkelig nogle svin, ja rent ud sagt.

Jeg samlede en hund op på vej på job i fredags. En lille sød “kvik-hund”. Den rendte midt på vejen og var ved at blive kørt over, så jeg fik den ind i bilen og fremlyst hos politiet. Der gik heller ikke mere end 30 minutter, så havde jeg en glad ejer i røret og lidt efter var hund og ejer genforenet. Skønt.

Ridepigerne har været her i weekenden og fået brugt hestene. Det er nok noget af det bedste jeg har gjort. Det er win-win for både dem og mig. Hestene bliver brugt og trænet – og så har jeg søde dyrepassere, når vi er på tur.

Vi fik endelig skaffet os en Valse til at valse vores byg. Så er vi lige en tand mere selvforsynende. Vi hentede den ude i Vodskov og skal også derud igen efter lidt andre ting i næste weekend. Han havde grunden fyldt af “guld” for en ejendom som vores. Men hold da op, hvor var den tung. Troede ikke den vejede så meget. Vi var tre mand om at løfte den på traileren og måtte gøre det i små ryk. Heldigvis kunne vi løfte den af med traktoren, da vi kom hjem.

Lørdag aften var vi i Rakkeby og spise. AG havde lavet hjemmelavede fastelavnsboller. Mums. Det var nogle hyggelige timer i Rakkeby.

Lotus og jeg er begyndt at gå til svømning. Lotus vil rigtig gerne lære at svømme, inden de skal have svømning i skolen. Hun er lidt utryg ved vandet. Det er lidt synd. Hun har ellers været en rigtig lille vandhund, da hun var mindre. Men der gik vi selvfølgelig også jævnligt i svømmehallen. Så tænker vi bare lige skal igang igen. Hun var også rigtig dygtig i går og vi fik svømmet et par baner. Det er jo også god motion.

Efter svømmehallen fik vi handlet ind til hele ugen, nu da vi var ude og køre.

Vi har fået lavet tagrenderne på udhuset ved gårdspladsen. Langt om længe!

Weekenden sluttede vi af med Badehotellet og jeg fik farvet hår. De små kom godt op til deres far. Perfekt afslutning på en i forvejen god weekend.

Leave a Reply

Skriv et svar