Blev introduceret til denne nemme ret af min mand, da vi mødte hinanden. Egentlig er det bare en simpel omelet, men den smager rigtig dejlig.
Alt du skal bruge er en blok bacon, hvor du skærer tynde skiver af og steger på en pande.
Når baconstykkerne er færdige bruger du dets fedt til at stege løg og champignon i. Jeg plejer at bruge 1 stort løg og 1 lille bakke champignons. Du kan med fordel stege lidt friske asparges i lidt smør.
3 æg til hver passer fint til sådan en portion. Tilsæt lidt salt og peber, alt efter temperament, lidt madlavningsfløde og lidt revet ost og på panden med det.
Når overfladen er fast kan du hælde de stegte løg og champignons på “æggekagen”.
Så kommer trylleriet. Vend den tomme side over siden med fyld.
Og woola… 2 stk. ommeletter.
Nu kan du anrette med dine stegte asparges og baconstykker. Og bon appetit.
Og så lige hjemmelavet rabarbergrød til dessert ?