80er fest, høstdag og babygrej…

Weekenden startede godt ud med en fredagssodavand på jobbet, hvor vi fik grinet af og ønsket hinanden god weekend. Derefter var vi invitereret på aftensmad hos vores gode venner og naboer. Et stjerneskud satte lige prikken over iét på en i forvejen dejlig aften. I lørdags var John og jeg til 2×40-års fødselsdag (80er fest) hos Hanne og Kenneth nede fra Ørum. Hold nu fast, hvor var det bare skide skægt! Alle gik all in med udklædningerne og folk skreg af grin, da de så hinanden. Det var virkelig en gennemført og genial fest! Rejecocktail, Ristaffel og ostekage, var maden denne aften. GENNEMFØRT! Og musikken var de bedste hits fra 80erne. God aften, som vi sent vil glemme!

Vi er så beriget med gode venner, der kommer med hænderne fulde af babygrej lige for tiden. Først kom Bitten og Jørgen med en bil fuld og så kom Susanne og Rasmus med et læs. Vi er simpelthen så taknemmelige – og glade for de har tænkt på os. Nu mangler vi næsten kun barnevogn, lift og Ib. hehe – så er vi godt kørende med udstyr og det hele. PERFEKT!

Søndag blev vi inviteret med AG og FP til gammeldags høstdag i Mosbjerg. Vejret var godt og vi havde et par hyggelige timer i selskab med dem deroppe.

Denne uge var også ugen, hvor næsten alle fritidsinteresser startede op. DCH-sæsonen blev skudt i gang for mit vedkommende mandag aften og hvalpeopstart i går, tirsdag! Fremad vil jeg have hvalpehold hver onsdag fra nu af. Lotus startede til spejder i mandags og Chili startede op i går. Klubben er endnu ikke startet op, men det varer ikke så længe. Så vi har nok at se til.

Leave a Reply

Skriv et svar