65 minutters kø på motorvejen…

Sikke en morgen – holdte i kø i 65 minutter på motorvejen i morges, da jeg skulle hjem fra job. Det bliver vist hverdagskost de næste 14. dage pga vejarbejde. Virkelig utur!

Vi modtog vores hestepas i dag. Endelig. De har godt nok været lang tid undervejs. Men, ih hvor er det godt, at vi har fået dem. Så er der styr på de hestekrikker.

Jeg fik hentet ungerne på cykel i dag. Det fortrød jeg godt nok lidt, da der var stiv modvind på vej tilbage. Pyh. Ikke flere is til de unger, så tunge som de var i dag. he he.
Ungerne plukkede jordbær, da vi kom hjem og vi sendte far ind om købmanden efter fløde på vej hjem fra job.
Efter aftensmaden tog vi på et hurtigt visit hos Heidi og Brian og rundede turen af hos Birthe og Svend Aage, hvor ungerne fik lavet blomsterkranse fra deres have. Det var dejligt, at sidde i læ i solen. Nu er ungerne ved at blive puttet og der er ro i huset. Fik dog et lidt stresset opkald. Vores hø bliver presset i morgen! Vi vidste slet ikke det var blevet slået. Nå, men fat i alle kammeraterne og så rykker vi ud i morgen. Jeg skal også på job i morgen aften, men AG har lovet at se efter ungerne, hvis det skal være. Super!

Leave a Reply

Skriv et svar