37+0 (38. uge)

Så ramte vi indenfor terminen! Barnet er fuldbåren, som man siger!! smiley

Weekenden er forløbet stille og roligt. Jeg var lidt ramt i går pga. al den aktivitet om lørdagen. De sidste par nætter har været præget af en masse snydeveer. Troede faktisk lørdag nat, at NU var det NU. Men det gik i sig selv igen. I dag er der også en del uro i maven og ømhed. Er også gået ind i 38. uge nu -så det kan jo være når som helst fra nu af… Jeg er derfor begyndt at skære ned på mit protein-indtag, efter råd fra min Jordemoder. Hun har en teori – at jo mere protein du indtager, jo længere bliver barnet inde i maven. Så har den det nemlig alt for godt. Så hun synes, når jeg ramte inden for terminen – så måtte jeg begynde at skære ned. Det er jeg i dag! HEP HEP! Barnet er fuldbåren, som man siger. Dejlig milepæl at komme til.

Jeg har ikke de store krav om at være social lige pt. Har det egentlig fint med bare at være John, pigerne og jeg lige pt. Der er få jeg har lyst til at ses med, og det er jo ikke fordi jeg “hader” alle andre. Har bare ikke overskuddet og humøret til alt for meget socialt. Føler mig som en flodhest, er træt og har ondt – og føler mig faktisk pænt medtaget lige pt. Det er hårdt for kroppen og psyken lige nu. Så jeg er gået lidt i hi herhjemme. Det håber jeg ikke I tager alt for personligt, jer omkring mig. Det er bestemt ikke noget med jer at gøre. Kan forstå på mine med-gravide på et forum jeg er medlem af på facebook, at de har det på samme måde. Man lukker sig lidt inde her sidst i graviditeten.
Jeg glæder mig dog til min veninde og hendes nyfødte kigger forbi her i ugen. Det ser jeg virkelig frem til. Hun har jo også lige været igennem det jeg står i nu, så der er ligesom en medforståelse derfra. he he. Jeg har ikke så meget brug for folk kommentere på min vægt, min størrelse og om jeg ikke snart gerne vil have baby ud. JO, hvis det stod til mig, var han ude og jeg fløj rundt og viste ham stolt frem og startede mit vægttabt og løb op igen. Men det er bare ikke noget jeg bestemmer og er herre over lige nu. De næste 4 uger skal bare overstås – og så står vi forhåbentligt med vores lille Baby-Phoenix i armene.

Leave a Reply

Skriv et svar