-15 kilo!! Målet er nået!

Vægten sagde nu her de magiske 69 kilo! Hvor vildt er det lige?!?! Nu skal vægten bare holdes her – så er jeg ganske tilfreds. Endnu mere glad bliver man også når folk komplimenterer vægttabet – så kan man jo slet ikke få armene ned igen!!

Jeg har tabt mig 15 kg ved at halvere mine portioner. Dvs, når jeg går
ud og spiser, skærer jeg halvdelen fra med det samme, så jeg ved, hvad jeg skal spise. Når jeg spiser hjemme tager jeg
en lille portion og venter minimum 10 minutter med at tage noget mere,
for at se, om jeg stadig er sulten (der er forskel på
ikke-længere-sulten og så-mæt-jeg-ikke-kan-gå). Og ellers supplerer jeg op med en god salat til aftensmaden – det fylder og er ikke fy fy at spise jo. Og
det er ikke engang svært! Man kan få alt det gode mad, og man bliver
mæt – bare ikke overmæt! smiley
En anden ting, der har hjulpet mig godt på vej her de sene nattetimer, er IKKE at have usunde ting med herud. Madpakken har jeg heller ikke. Jeg har på mine 12 timers nattevagt 1-2 stykker frugt med og så spiser jeg lidt mandler her og der – det holder sulten væk. Jeg drikker i stedet en masse te og hygger mig med forskellige smagsvarianter og holder mig vågen på det. Jeg tog jo 6 kg på herude det første år jeg var her. Heldigvis er de for længst smidt. Men det er så nemt at falde i den usunde fælde, når man kæmper for at holde sig vågen de sene timer. Jeg må også indrømme de første mange nætter var det rigtig hårdt at undvære madpakke men tog i stedet en ordentlig portion vindruer med – det havde lidt samme effekt som at proppe i ansigtet som jeg plejede. På den måde trappede jeg ud af den usunde stil jeg var begyndt på. Det fungerer nu og det kører jo bare derud af.

Leave a Reply

Skriv et svar