Tour de Klokkerholm

I går trak vi i traveskoene igen og gik en god lang tur op til Klokkerholm og rundt, samt hjem igen. Mødte ungerne og deres far på legepladsen.


Fik ungerne hjem i går til et par fyldte chokoladekalendere og pakkekalender – det var noget, de havde set frem til. Dejligt at have ungerne hjemme igen. De har været savnet.

Jeg fik også pakket et ordentlig læs julegaver ind. Det tog sin tid, men dejligt at få det overstået. Det har faktisk været rimelig nemt i år med julegaveindkøbene. Alle gaver undtagen 1, er købt online. Ikke noget jeg plejer at dyrke en masse. Men i og med der er Corona og vi helst ikke vil ud blandt en masse mennesker, har det passet mig fint, at vi har kunne klare købene online. Der er så desværre en del indpakning – men man kan jo ikke få det hele leveret til døren. Så det er fint nok.

Søndagen er lig med madplan og handlen ind hertil. Det blev hurtigt klaret og så var vi hurtigt klar til en ny uge.

Vi handler hver søndag i Rema og laver madplan for en hel uge ad gange. Dagene er ikke lagt 100% faste – der må gerne være lidt impulsivt og hvad man måske har lyst til på dagen. Det fungerer ganske fint hos os – og så sparer man jo også en del penge og laver ikke impulskøb eller for meget madspild. Totalt win-win.