Blog Image

Familien Berg og Foged

www.familien-berg.dk

Ja, hvem havde troet det?

Hverdagen Posted on fre, juni 05, 2020 14:35

I dag var min første gang på ryggen af en ismule. Fed oplevelse. Endnu mere grænseoverskridende var det, at mødtes med en “gammel” veninde, som jeg ikke har set i 5 år pga noget fnidder fnadder. Vi fik kontakt til hinanden for kun et par dage side via Facebook. Og i går inviterede hun mig med ud og ride skovtur på hendes fantastiske ismuler på den anden side af Hjallerup. Det var skønt at se hende igeb efter alle de år. Kan mærke, at jeg har savnet hende, rigtig meget. Så er helt høj over dagen i dag. På alle måder. Det føles godt at tage tyrene ved hornene og få set hinanden og komme videre. Forhåbentlig sammen 🍀

Det er jo også fars dag i dag og jeg fik lavet en kage til René. Bare for sjov. Havde set et opslag på Facebook om en konkurrence, hvor man kunne vinde sådan en kage til en heldig far 😂 Tænkte det kan da ikke være så svært at lave. Og fik i gang. Resultatet blev da ok? En pat kage lavet ud af hindbærsnittedej.

René blev også glædeligt overrasket over kagen 😂

Husk hyggen

Inden jeg tog ud til Tina, hyggede Chili og jeg med god morgenmad og lidt tv. Hun blev hentet af sin far og søskende lige inden jeg kørte.

Da jeg kom hjeem fra rideturen var Mads og Søren på besøg hos geder. Skøn overraskelse.Lille Niels har fået øjne

Dyrerne Posted on tirs, juni 02, 2020 05:44
Sådan en bette vuf

Niels´”forældre” er søde til at opdatere os med billeder og info. I dag har Niels fået sin første omgang ormekur og har ovenikøbet fået øjne. Så sødt!Dejligste sommerdag

Hverdagen Posted on man, juni 01, 2020 20:46

I dag har vi været på farten. Oppe og besøge mine forældre i Rakkeby og var så heldig, at de bød på frokost. Om eftermiddagen var vi i Kilden i Frederikshavn og besøge svigerungerne og barnebarnet. Mads var der også. De var kommet langt med huset og det så virkeligt lækkert og gennemført ud. Er stolt af de unge mennesker.

I dag var gæsserne i svømmeren hos ænderne

Chili tog med sine søskende hjem i går til deres far. Han har fået hus at bo i, så det var jo spændende at komme med hjem og indrette. Chili kom hjem efter aftensmaden her til aften og så har vi hygget med gæsserne. De er med ude på tur og græs hver dag.Næste »