Zebra jagten er gået ind…

Bare for at være “fætter modsat” og vil gøre noget, vi ikke rigtig har set andre gå efter – så går vi herhjemme nu på Zebra jagt og vil gennemføre Zebra-temaet herhjemme. Vi har få ting med Zebra-striber og vil gerne have endnu flere. Man kan få rigtig mange fede ting.. Se bare her…

3 thoughts on “Zebra jagten er gået ind…

  • Ugler er jo et KÆMPE hit for tiden og jeg gider ikke hoppe med på bølgen, så jeg starter min egen lille trend 😉 hi hi

  • Nej jeg kan også se, det faktisk er svært at finde noget med striber herhjemme i lille Danmark. 🙁 Men smykket jeg fandt på Ebay, bliver jeg vist nød til at bestille hjem.. Det er ALT for sødt og sjovt 🙂

  • Det var den stil jeg ledte efter til Helenes værelse, for hun har i 2 år været bidt af en gal zebra Striber 😉 Men har ikke kunnet finde noget der tiltalte rigtigt og som var til at få fat i.

Comments are closed.