Weekend i Hou…

Fredag morgen fik jeg pakket ungerne og alle vores ting. Vi skulle i sommerhus med Maiken, Nicholai, Milla og Marcus – Lasse og Ann og deres lille Vitus-hund. John kom først senere pga. arbejdet, men jeg fik da gjort det hele klart, fik handlet og lavet mad til gæsterne ankom om aftenen. Det blev en dejlig weekend med en masse god mad, rødvin, Perler, Rom & Cola, ´Tegn & Gæt´og hyggeligt samværd. Jeg købte et perlesæt til Chili nede i Hals, da vi ankom. Det viste sig så, at blive et KÆMPE hit. Især ved drengene. John og Lasse kastede sig i hvert fald ud i alverdens figurer – der måske ikke tåler, at blive lagt ud her på siden. smiley Svend Åge og Birthe var søde at passe vores dyr imens vi var afsted. Bedre naboer findes virkelig ikke!

Fredag modtog jeg et glædeligt opkald fra Randstad! Jeg er kommet videre til 2. samtalerunde oppe hos M-Tec! Jeg blev så glad og glæder mig rigtig meget til samtalen – selvom jeg selvfølgelig også er meget nervøs. Kryds fingre for mig alle sammen smiley

Lørdag var vi ude og gå en tur i det dejlige vejr. Der var koldt, men utroligt skønt alligevel. Det hjalp også lidt på trætheden at komme ud at gå. Over middag tog os tøser en tur ind til Hals for at handle lidt småting ind. Vi rundede også lige et par tøjbutikker – selvfølgelig smiley Lasse og Ann lavede hjemmelavede burgere lørdag aften. Tror det er de bedste burgere vi nogensinde har smagt! Det må de gerne lave en anden god gang – Det er helt sikkert!

Søndag blev brugt på at pakke alt vores grej sammen og gøre sommerhuset rent. Gæsterne tog hjem lidt før middag og vi fik lige lukket og slukket for det hele i sommerhuset og vendte næsen hjemad og fik pakket ud igen.

En tur til Pandrup (M-Tec) blev det også til. Jeg ville gerne op og se præcist, hvor virksomheden lå og tage tid på hvor lang tid turen tager derop. Derefter tog vi over til Birthe og Svend Åge med sommerhusnøglen og fik en ´kop øl´ og en god sludder for en sladder. Jeg skal derover igen og hjælpe med computeren en af dagene. Det glæder jeg mig til. Elsker at rode med sådan noget.

Nå, jeg vil til at i seng. Det har været en lang og god weekend. Alt for skøn. Vi skal også være klar til i morgen, hvor Karin og Julie kommer til tøse-frokost og hygge. Det glæder Chili, Lotus og jeg os til. Farmand skal jo desværre arbejde i vinterferien.